top of page

Putekļu ērču ekstrakcija

Updated: Feb 20, 2022

Miljoni putekļu ērcīšu dzīvo Jūsu dīvānos, spilvenos, matračos un paklājos pārtiekot no cilvēku un mājdzīvnieku mirušās ādas un matiem. Tās ir vienas no galvenajām astmas un alerģijas izraisītājām īpaši bērniem un vecākiem cilvēkiem.


Viens no mūsu klientiem


Kas ir putekļu ērcītes?


Putekļu ērcītes ir mikroskopiski kukaiņi, kas pārtiek no cilvēku un to mājdzīvnieku atmirušajām ādas šūnām. Vidēji pieaugušie guļot ik gadu zaudē 454 gramus atmirušas ādas, mājdzīvnieki daudz vairāk.


Kur tās dzīvo?


Gulta ir vieta, kur tiek pavadīta 1/3 daļa no mūsu dzīves. Parasts, lietots matracis var sevī saturēt no 100000 līdz 10 miljoniem ērcīšu. Ērcītēm patīk siltas, mitras vietas, kā piemēram gultas madrača iekšpuse, kad kāds uz tā guļ. Tāpat augsta ērču populācija ir arī guļamistabas tepiķos un gultu pārsegos.


Vai tās ir bīstamas? Ko tās dara?


Tās nepārnēsā slimības, bet var izraisīt alerģisku reakciju, var sākties ar niezošām acīm un smagākos gadījumos beigties ar astmas lēkmi. Alerģija pret putekļu ērcītēm parasti ir cilvekiem, kuriem uz to ir nosliece, taču kā jebkura alerģija, tā var parādīties arī laika gaitā.

Augsts putekļu ērcīšu daudzums un to atkritumi var izraisīt alerģiju arī cilvēkos, kuri agrāk ir bijuši imūni. Putekļu ērcīšu klātbūtne var būt iemesls deguna polipu augšanai. Putekļu ērcīšu klātbūtne pirmajā dzīves gadā var izraisīt cilvēkam alerģiju uz visu atlikušo mūžu.


Mūsu risinājums tev


Putekļu ērču ekstrakcija ar LUX intelligence s115,Tas efektīvi filtrē jebkuru alerģiju izraisošus putekļus, netīrumus un ērcītes no paklājiem, mēbelēm un citām virsmām, nodrošinot tīru mājas vidi un veidojot to īpaši piemērotu ar alerģijām un astmu slimojošiem cilvēkiem.


Ar šo profesionālo jaudas pielāgojušo putekļu sūcēju ir iespējams izsūkt smalkās putekļu un ādas daļiņas līdz pat 15 cm dziļumam.


Ekstrakcija no tā paša klienta matrača


Pateicoties Swiss Mediclean™ 5 pakāpju filtrācijas sistēmai, ar tās ekskluzīvo Swiss HEPA™ filtru, vairākslāņu putekļu maisu, aktīvā ogleļa filtru un aiz motora esošo HEPA filtru ar antibakteriālu apstrādi, S115 ne tikai tīra virsmas, bet arī tīra jums apkārt esošo gaisu.


Kā strādā ekstrakcija?


Šajā video būs attēlota nepieciešamā informācija.


Mūsu klientiem, kuriem ir problēmas ar alerģijām ir izrādijuši interesi par šī produkta iegādi, līdz ar to esam izveidojuši partnera attiecības ar izplatītāju pārstāvjiem, lai varētu arī Jums piedāvāt iespēju iegādāties šo profesionālo putekļu sūcēju par zemāku cenu.

162 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page