top of page

No kurienes parādās šie traipi?

Updated: Jan 17, 2022



Izbraukumos pie klientiem, daudz reižu ir sanācis sastapties ar šāda un līdzīga veida traipiem, kas ir no tīra ūdens, bet kādēļ no tīra ūdeņa paliek tādi pleķi?


Cilvēks uz sava dīvāna sēž vidēji 2-4 stundas dienā. Līdz ar to tiek sanesti dažādi putekļi un cita veida netīrumi, virspusēji dīvāns var izskatīties tīrs, taču zem auduma tas ir pilns ar putekļiem un dažādām smalkām drupačām, ēdiena atliekām, vecu ādu un putekļu ērcītēm.


Ko tas nozīmē? Tad,kad ūdens tiek izliets uz virsmas vai ar ūdens palīdzību Jūs mēģinat tīrīt virsmu, tad viss apakšējais slānis zem auduma tiek saslapināts, un visi putekļi un sīkās daļiņas veido mitru mikstūru, kas pilna ar netīrumiem, tā izsitās uz virsu un veido lielus pleķus.



Iesaku ikdienā tīrot māju pāriet ar putekļu sūcēju pāri dīvanam, matracim vai kādai citai mīkstajai mēbelei vairākas reizes, nepieļaujot ka putekļi ,kas ir uz virsmas aizietu zem auduma.


Tātad, īsumā, kad mīkstās mēbeles netiek sūktas ikdienā ar putekļu sūcēju,tad zem auduma sakrājas šie netīrumi un pie šķidruma esamības tie izdalās uz augšu.


Mūsu aprikojumā ir profesionāls jaudu pielāgojošs putekļu sūcējs,kas spēj izsūkt līdz 15cm dziļumam visus putekļus un citas daļiņas. Nepietiek tikai ar slapjo tīrīšanu, jo visi zem auduma putekļi paliek turpat.













6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page